FERRAN CERRO RESTAURANT | Reus

FERRAN CERRO RESTAURANT | Reus

QÜALIFICACIÓ: 7,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Carrer Sant Joan, 22 Reus
43201 Reus.

HORARIS

De 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia

El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a l’Arzak, per ja entrar a treballar amb la Carme Ruscalleda i amb el Sergi Arola, a Madrid. Amb aquest important bagatge ha decidit obrir el seu restaurant a la seva ciutat natal i així va inaugurar a dues passes de la plaça del Prim el Ferran Cerro Restaurant. El local és petit, només per a 28 comensals, llarg i estret, amb una decoració eclèptica amb pedra vista, ceràmiques, fusta clara i parets blanques. L’equip es redueix en el Ferran, Sergi Sanz a la cuina, Júlia Perpinya a càrrec de la pastisseria i Didac Pardo a la sala.
La cuina és avantguardista, creativa, que busca combinació de sabors, gustos, textures, de la matèria prima comprada diàriament pel patró al mercat de Reus, que està pràcticament enfront del restaurant. Una oferta de plats suggestius, de peixos, carns i sobretot verdures, que fan les delícies dels comensals, sense oblidar les postres que estan sublims. La carta de vins té unes 35 referències. L’oferta gastronòmica es fonamenta en tres menús, amb plats a escollir d’una carta curta basada en el producte que és molt fresc i tractat al moment, amb un gran treball d’elaboració i presentació.

Especialitats de la casa

– Vinagreta “citronella” amb oli de les seves espines:
– Tonyina amb tàrtar de tomàquet, remolatxa i sisho verd acompanyat de consomé calent de tomàquet aromàtic:
– Garrí rostit i torrat amb blanc de xirivia, poma, la seva pròpia amanida i suc concentrat al moment:
– Bacallà amb brandada, “cous-cous” de coliflor, fulla de col d’hivern i suc allat de la seva cocció:
– :
– Menjar blanc amb mousse amb teula de canyella, pols d’or, ametlla i llimona, acompanyat d’una copa aromàtica de licor d’ametlla:

– Menú L (curt):: 30,00 €
– Menú XL (llarg): 50,00 €

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 945 142

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T17:10:09+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top