Giorgio Serafini ja té un any més la tòfona blanca de la seva regió italiana, concretament de Acqualagna, per oferir-la als seus amics a la seva finca particular Cal Giorgino, al Vendrell.

Poder degustar les seves meravelles culinàries és un dels majors plaers que un “gourmand” pot tenir, com fa anys quan oferia els seus mítiques sopars del “tartufo bianco” en el seu històric restaurant de Calafell.

El gran festí d’alta gastronomia s’inicia amb uns aperitius, a la terrassa, com la mítica pizzeta de tòfona blanca, el calçot amb tòfona blanca i el remenat d’ou amb tòfona blanca. Ja a taula, un excel·lent risotto amb tòfona blanca seguit d’uns exquisits raviolis casolans farcits de carn amb tòfona blanca. Segueix un excels “poulet” de Bresse condimentat durant 5 hores, amb tòfona blanca i acompanyat d’espinacs de la pròpia finca. I de postres, el singular gelat de iogurt d’elaboració pròpia amb tòfona blanca.

Una experiència única regada d’inici a fi amb “champagne” Henry Abele.