EL GALLINER DE L’ANTIQUARI | Tarragona

EL GALLINER DE L’ANTIQUARI | Tarragona

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Regional

ADREÇA

Carrer Santa Anna 3.
43003 Tarragona, Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 24,00. Tanca dilluns i del 8 al 20 de gener

Restaurants_EL GALLINER DE L’ANTIQUARI _Tarragona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

60 comensals

ACCEPTEN:

VISA

El Galliner de L’Antiquari està situat en una zona privilegiada del casc antic de Tarragona, en un palau que es va construir al segle XVII sobre la muralla del Fòrum Romà, per la qual cosa les seves parets guarden restes arqueològiques del típic cadirat romà. Està qualificat pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, com a lloc d’interès turístic i està inclòs en la ruta turística de monuments històrics. El local l’ocupava inicialment un antiqüari; els germans Blazquez ho van convertir en un bar de copes, en el qual es duien a terme diferents activitats culturals: música, pintura, literatura, etc., durant anys fins que ho va conèixer Mariano, li va agradar i ho va comprar, amb la idea de fer en ell un baluard cultural, amb exposicions i espectacles. De la mà del polifacètic Mariano Vázquez, amb el suport de la seva esposa Susana Goicoechea, L’Antiquari ha estat i segueix sent, durant més d’una dècada, tota una referència de cultura a la ciutat i un punt de trobada d’artistes, intel·lectuals i personatges de la vida bohèmia tarragonina. I aquest singular i entranyable local, al febrer de 2011 es va rehabilitar, convertint-se en un restaurant alternatiu en el qual es pot assaborir un menjar informal i, alhora, es pot assistir a un espectacle de música, humor, etc. En els diferents espais a dos nivells del local, que en total pot albergar uns 120 comensals, David Pérez i Albert Bladé que són els xefs, ofereixen una cuina tradicional, a partir de productes de primeríssima qualitat, amb un resultat certament òptim. Plats senzills, de sempre, sense més secrets que la bona matèria primera i l’encertada elaboració. La seva especialitat són les tapes. Susana dirigeix els diferents menjadors que gaudeixen d’una decoració moderna contrastant en un entorn clàssic del casc medieval de Tarragona. El celler té 40 referències a càrrec del propi patró.

– Amanida de pebrots rostits amb ventresca 9,50 €
– Amanida de llagostins 10,50 €
– Ous trufats 8,50 €
– Paella de filet amb poma caramel·litzada i foi 15,00 €
– Mitjana de bou madurat (500 g.) 18,00 €
– Pastís de formatge casolà 4,50 €
– Flor del Montsant Criança 14,00 €
– Menú: 23,00 €
– Menú de lletó “churro”: 30,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 12-febr.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-02-13T19:18:13+01:00January, 2020|Restaurants|0 Comments