EL GALLINER DE L’ANTIQUARI | Tarragona

EL GALLINER DE L’ANTIQUARI | Tarragona

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Regional

ADREÇA

Carrer Santa Anna 3.
43003 Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 24,00. Tanca dilluns i del 8 al 20 de gener

El Galliner de L’Antiquari està situat en una zona privilegiada del casc antic de Tarragona, en un palau que es va construir al segle XVII sobre la muralla del Fòrum Romà, per la qual cosa les seves parets guarden restes arqueològiques del típic cadirat romà. Està qualificat pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, com a lloc d’interès turístic i està inclòs en la ruta turística de monuments històrics. El local l’ocupava inicialment un antiqüari; els germans Blazquez ho van convertir en un bar de copes, en el qual es duien a terme diferents activitats culturals: música, pintura, literatura, etc., durant anys fins que ho va conèixer Mariano, li va agradar i ho va comprar, amb la idea de fer en ell un baluard cultural, amb exposicions i espectacles. De la mà del polifacètic Mariano Vázquez, amb el suport de la seva esposa Susana Goicoechea, L’Antiquari ha estat i segueix sent, durant més d’una dècada, tota una referència de cultura a la ciutat i un punt de trobada d’artistes, intel·lectuals i personatges de la vida bohèmia tarragonina. I aquest singular i entranyable local, al febrer de 2011 es va rehabilitar, convertint-se en un restaurant alternatiu en el qual es pot assaborir un menjar informal i, alhora, es pot assistir a un espectacle de música, humor, etc. En els diferents espais a dos nivells del local, que en total pot albergar uns 120 comensals, David Pérez i Albert Bladé que són els xefs, ofereixen una cuina tradicional, a partir de productes de primeríssima qualitat, amb un resultat certament òptim. Plats senzills, de sempre, sense més secrets que la bona matèria primera i l’encertada elaboració. La seva especialitat són les tapes. Susana dirigeix els diferents menjadors que gaudeixen d’una decoració moderna contrastant en un entorn clàssic del casc medieval de Tarragona. El celler té 40 referències a càrrec del propi patró.

Especialitats de la casa

– Amanida de pebrots rostits amb ventresca: 9,50 €
– Amanida de llagostins: 10,50 €
– Ous trufats: 8,50 €
– Paella de filet amb poma caramel·litzada i foi: 15,00 €
– Mitjana de bou madurat (500 g.): 18,00 €
– Pastís de formatge casolà: 4,50 €

– Menú: 23,00 €
– Menú de lletó “churro”: 30,00 €

– Vi de la Casa: Flor del Montsant Criança, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 24 18 43

Web

CAPACITAT:

60 comensals

ACCEPTEN:

VISA

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:27:48+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top