EL 38 DE LARUMBE | Madrid

EL 38 DE LARUMBE | Madrid

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Regional

ADREÇA

Castellana, 64
Madrid.

HORARIS

Obre de dimarts a dissabte de 13,30 a 17,00 i de 21,30 a 24,00 h i els dilluns al migdia

Pedro Larumbe a la dècada dels 80 ja capitanejava un dels més assenyalats impulsos de la gastronomia espanyola d’aquells moments: el madrileny “Cabo Mayor”. Al llarg de la seva llarga trajectòria Pedro Larumbe ha aconseguit elevar la cuina tradicional espanyola a les seves més altes cotes. Va començar la seva marxa professional amb 16 anys a la seva terra natal (Lerín, Navarra) i, posteriorment, es va traslladar a Santander on va treballar als restaurants “La Sardina” i “El Molíno”, propietat del restaurador Víctor Merino. El 1981 Merino va inaugurar a Madrid el restaurant “Cabo Mayor” i Larumbe va passar a dirigir els seus fogons. Aquí, influenciat per les virtuts de la cuina cantàbrica evolucionada, va desenvolupar una cuina de propi encuny, original i creativa però fidel a les arrels de la tradició gastronòmica espanyola. Aquest estil li va valer al 1984 l’obtenció del Premi Nacional de Gastronomia, a més d’altres distincions. El 1996 va obrir el seu propi restaurant, que portaria el seu nom, en l’històric edifici de l’ABC Serrano. Però el somni d’una gran conquesta arribaria l’any 2011 amb la inauguració del nou restaurant a la Castellana, amb nova decoració que combina classicisme, vanguardia i disseny ocupant un local de 400 metres quadrats (250 de sala per a 80 comensals), molt lluminós de dia i amb acurada il•luminació de nit, per continuar oferint la seva cuina actual, però sempre partint d’un receptari molt tradicional, amb atractives propostes a base dels millors productes de temporada a mà del xef Felix Guerrero Barba. La sala la dirigeix Guillermo Jaime Martinez que a la vegada exerceix les funcions de sommelier d’un celler amb unes 100 referències.

Especialitats de la casa

– Amanida de Llamàntol amb oli de Taronja i salsa d’ametlles: 30,80 €
– Tataki de tonyina vermella amb Maionesa de soja i crema de Wasab: 22,00 €
– Cocotxes de lluç al Pill-Pill amb ou rostit: 30,80 €
– Bacallà Ajoarriero amb Llamàntol: 27,50 €
– Terrina de garrí amb Poma rostida: 24,20 €
– Torrija embolicada amb mango i amb xocolata blanca: 8,80 €

– Menú degustació: 62,70 €
– :

– Vi de la Casa: Ribera del Duero Valdubón, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

91 575 11 12

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:36:51+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top