DURAN | Figueres

DURAN | Figueres

QÜALIFICACIÓ: 8,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Lasauca, 5.
17600 Figueres.

HORARIS

De 12,45 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. No tanca

Situat a la planta baixa de l’hotel, a dues pases de la Rambla de Figueres i molt a prop del museo Dalí, aquest restaurant de la família Duran compta amb una història que es remunta a l’any 1823 i és un dels més antics i prestigiosos de l’Empordà. El xef Enrique Izquirdo, amb el suport de Lluïsa Duran, filla dels propietaris, ofereix una línia de cuina catalana de mercat, amb productes de primeríssima qualitat i una elaboració molt ben feta. Plats molt bons de receptes empordaneses, alguns preparats davant els comensals. Dirigeixen el menjador, que manté l’estil i la decoració de sempre, com una peça d’autèntic museu, Mario i Ramon Duran. Va ser el restaurant preferit de Salvador Dalí, de qui es conserven molts records. Cal destacar l’important celler, que conté més de 150 varietats, pot visitar-se i constitueix un racó entranyable de l’establiment i que inclou algunes taules per si es vol menjar. El servei és molt professional i a la vegada amable. 2 varietats de pa d’elaboració pròpia.

Especialitats de la casa

– Croquetes de Ca la Teta: 9,95 €
– Tàrtar de tonyina Balfegó: 16,60 €
– Pernil ibèric d’aglà de Guijuelo amb coca de vidre sucat amb tomàquet: 18,95 €
– Cloïsses a la planxa amb all i julivet: 18,15 €
– Vieires a la catalana: 19,90 €
– Crêpes suzzette: 11,05 €

– Menú “Terra de cuiners”: 40,00 €
– :

– Vi de la Casa: Floresta D.O. Empordà., 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

972 50 12 50

Web

CAPACITAT:

80 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-09-12T14:28:32+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top