QÜALIFICACIÓ: 7,25
TIPUS DE CUINA:
Marinera
ADREÇA
C/Reis Catòlics, 6
43580 Deltebre.
HORARIS
De 12,00 a17,00. No tanca cap dia.
Assaborir un dels millors arrossos del Delta de l’Ebre, amb una vista fantàstica del riu i prèviament degustar uns exquisits peixos i mariscs d’aquesta comarca tarragonina privilegiada en productes locals, és possible anat a Casa Rius, un restaurant familiar situat a Deltebre, davant mateix del riu Ebre. En un ambient familiar i amable. Salvador Rius es dedicava a la construcció però tenint en compte que és bo diversificar els negocis i que la seva dona, Mª. Cinta Royo, sabia tots els secrets de la cuina autòctona apresa de la seva mare, una gran cuinera, va decidir l’any 1996 posar en marxa un restaurant; així va néixer Casa Rius. Ells dos estan davant els fogons i la seva filla, Rebeca atén el menjador, molt lluminós, que té una capacitat per fins a 60 comensals i una decoració moderna i eclèctica, amb molts detalls de flors, figures i quadres. El celler té una trentena de referències de vins. L’oferta gastronòmica és aquesta impressionant cuina típica de l’Ebre, autèntica, de proximitat i de mercat, en la que els protagonistes són els arrossos, els suquets, el peix i el marisc.
Especialitats de la casa
– Arròs mariner picant a l’estil arrossejat: 13,50 €
– Safata de marisc variat del Delta: 33,00 €
– Suquet de peix casa Rius: 26,00 €
– Caldereta amb llagosta: 26,00 €
– Confit d’ànec amb bolets: 18,50 €
– Braç de gitano fet a la casa: 5,00 €
– :
– :
– Vi de la Casa: Cooperativa de Villalba dels Arcs (Terra Alta), 17,00 €
Serveis
, , , , ,
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.