CASA MACARRILLA 1966 | Cambrils

RESTAURANT DE L'ANY 2020

CASA MACARRILLA 1966 | Cambrils

QÜALIFICACIÓ: 8,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Carrer Barques, 14.
43850 Cambrils.

HORARIS

No tanca

L’any 2016 va ser molt important pel restaurant Casa Macarrilla perquè va celebrar el 50è aniversari i després d’unes reformes importants inaugurades al novembre es va iniciar una nova etapa a càrrec de la tercera generació, Xavier i Eduard “Macarrilla” Martí, que sense oblidar la història de la seva cuina marinera cambrilenca ofereixen una nova línia de cuina amb sabors de casa però amb presentacions i textures més actuals. Una cuina evolutiva i d’autoria, fruit de la investigació i els coneixements apresos amb contactes realitzats amb els millors xefs del país. Va ser l’any 1966, quan Eveli Martí “Macarrilla” i la seva esposa Montserrat Rom van obrir Casa Macarrilla. De matinada, l’avi Eveli sortia a pescar (amb una barca exposada en un dels quadres del menjador i que en una maqueta reduïda arriba a cada taula actualment amb els aperitius de la casa) mentre l’àvia Montserrat posava a punt el restaurant per rebre els comensals del dia i poder-los oferir la cuina que després de la pesca feia l’Eveli. Anys més tard la segona generació s’incorporava a Casa Macarrilla i actualment la tercera generació afronta el repte de buscar dia a dia una millora constant per sorprendre als seus clients. Voluntat, il·lusió i entusiasme no hi manquen en la tasca que desenvolupen Xavier i Eduard oferint una apassionant oferta gastronòmica amb una carta amplia de suggeriments de tradició i evolució molt ben elaborades. El celler compta amb unes 65 referències, a cura de Juan Agundez. La carta de vins està molt ben dissenyada i és molt explicativa. El servei és molt acurat i detalla l’elaboració de cada plat servit. Casa Macarrilla participa en les Jornades Gastronòmiques del municipi. En l’últim any ha renovat la cuina, el menjador i els banys.

Especialitats de la casa

– Eriço de mar farcit de gamba vermella i llagostí: 6,50 €
– Crema de llamàntol recepte secreta de la família: 12,00 €
– Arròs de l’Àvia Montserrat amb bolets i marisc del dia: 22,50 €
– Suquet de rèmol, caviar d’eriçó de mar i cloïsses: 28,00 €
– Entremesos de peix i marisc: 54,00 €
– El pi rodó: 7,00 €

– Menú Degusta Clàssics: 30,00 €
– Menú Degusta ”Canalla”: 45,00 €

– Vi de la Casa: D.O. Catalunya (blanc i negre), 17,00 €

Serveis

#ff6f20, , , , TERRASSA,

PREU MITJÀ:

50,00 €

CONTACTE

610 75 28 60

Web

CAPACITAT:

40 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:28:21+02:00setembre, 2020|DESTACAT I, PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments
Go to Top