QÜALIFICACIÓ: 7,50
TIPUS DE CUINA:
Mediterrània
ADREÇA
Plaça de la Font, 16
43760 El Morell.
HORARIS
De dilluns a dissabte de 13,00 a 16,00 i divendres i dissabte de 20,00 a 23,00 hores. Tanca diumenge.
En una antiga casa senyorial del 1750 que va ser de la marquesa del Morell coneguda com “La Dolça”, situada al centre de la població, es va habilitar fa uns anys un restaurant que ha passat per diferents etapes. Al 2019 aquest establiment inicia una nova trajectòria, sota la direcció de Christian i Raquel. El nom de Carbayu, és d’origen asturià i significa una espècie de roure d’Astúries. El restaurant ofereix actualment una exquisida y aconseguida línia de cuina mediterrània de proximitat i de temporada, que recorda la que fa molts anys feia el pare de Christian al restaurant Bander, de Cambrils i que en aquell temps va ser un gran referent gastronòmic de la Costa Daurada. Els diferents menjadors tenen una decoració d’estil clàssic francès molt agradable, amb detalls que ens recorden a l’època amb uns escuts de pedra, les llums, la llar de foc, les flors, el mobiliari, etc. Cal destacar els privats, com el del primer pis, certament molt coquetó i familiar. El celler té unes 40 referències de vins i caves.
Especialitats de la casa:
Amanida de bonítol.
Carpaccio de bacallà amb tomàquet.
Carxofes al Roquefort.
Cueta de rap amb cloïsses al pebre verd.
Entrecot amb salda pebre verd o Roquefort.
Bacallà gratinat amb alioli amb un llit de samfaina.
Tiramisú casolà.
Vi de la casa: Clos Montblanc, 10,90 €.
Menú entre setmana, 14,90 €. Menú caps de setmana: 23,50 €.
Servei:
Aire condicionat, terrassa i 2 menjadors privats per fins a 20 comensals. Admet gossos a la terrassa.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.