CAL TON | Vilafranca del Penedès

CAL TON | Vilafranca del Penedès

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Casal, 8.
08720 Vilafranca del Penedès.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 22,30. Tanca festius i dimarts a la nit i dilluns tot el dia, per Setmana Santa i les 3 primeres setmanes d’agost

Des de l’any 1982, Antonio Mata ofereix una cuina de mercat que elabora ell mateix amb encert i bona tècnica culinària, utilitzant selecta primera matèria. Els resultats són molt positius. La carta canvia setmanalment. Montserrat Mata i el seu marit Álvaro Salas atenen el menjador, que té una decoració moderna i resulta agradable. Al celler hi ha unes 200 referències de caves i vins.

Especialitats de la casa

– Amanida de magret d’ànec mut del Penedès amb arell i poma: 12,00 €
– Rap a la crema d’ametlles i espàrrecs verds: 23,00 €
– Porcell al forn amb reducció de rom i pinya: 20,00 €
– Crema catalana amb confitura de taronja i escuma de carameL: 7,00 €
– :
– :

– Menú Penedès: 30,00 €
– Menú degustació: 45,00 €

– Vi de la Casa: DO Penedès, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

93 890 37 41

Web

CAPACITAT:

20 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESSDINERS CLUB

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:30:36+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top