CAL GALL | Sant Feliu de Boada

CAL GALL | Sant Feliu de Boada

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Plaça de l’Esglèsia, 3. 17256 Sant Feliu de Boada
17256 Sant Feliu de Boada, Girona.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 10,30. Tanca diumenge nit i dilluns

Restaurants_CAL GALL _Girona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Adrià Rubio va cursar els seus estudis de cuina a l’Escola de Restauració de Sant Pol de Mar i seguidament va fer les seves pràctiques al País Basc al costat dels grans mestres dels fogons, Zuberoa i Arbelaiz. També va estar treballant en establiments com el L’Esguard i ja com a cap de cuina durant dos anys a Ca l’Enric (1 estrella Michelin). Finalment, amb només 29 anys, el 13 de febrer de l’2017 va fer realitat el seu somni, tenir el seu propi restaurant, Cal Gall, amb el suport de la seva mare, Susana Ruart i de Jesús García, parella de la mateixa. L’establiment ocupa una antiga casona a la plaça de Sant Feliu de Boada, un petitíssim poble de l’Alt Empordà, a 7 km. de Pals, dels segles XIV i XV. El menjador, amb una capacitat per a uns 40 comensals, conserva el seu caràcter rústic amb parets de pedra i “voltes” catalanes, pintures paisatgístiques de la comarca i taules grans i espaioses, amb detalls de bon gust, vaixella de ceràmica i copes de vidre. Adrià defineix la seva cuina com “glocal” (global i local), ja que utilitza els productes locals de primeríssima qualitat i de temporada amb elaboracions d’altres cultures gastronòmiques de diferents continents. Certament sorprèn molt gratament localitzar aquesta cuina d’autor, singular i llunyana a la típica cuina de brases tan estesa a la zona, meticulosa, molt treballada i que s’endinsa en l’alta cuina creativa, amb resultats molt positius, ja que les barreges són atrevides però satisfactòries. Una cuina sorprenent amb marca pròpia, que no ha d’espantar pels noms estrangers que apareixen a la carta. Fins a les dues varietats de pa es fan a la casa, estant superb el de “blat de moro” que s’ofereix al costat del de sègol. Celler amb unes 60 referències principalment de la comarca.

– Foie “mi cuit” casolà amb guanábana, perles de yuzu i remolatxa picant 12,00 €
– Múrgules amb salsa tika masala, ànec semi curat i formatge terrós 16,00 €
– Porchetta de l’Emilia romana amb espinacs a la catalana, maionesa de mole, nous de Macadàmia i gelat de yuzu 16,00 €
– Tàrtar de salmó sockeye d’Alaska amb tzaziki, cacauets i et gran tapsang souchoung 15,00 €
– Moll de l’òs amb sepietes de la costa i kimchie (col fermentada a la casa) i brots de wasabi 18,00 €
– Arròs de pop i múrgules 18,00 €
– Menú laborables: 18,00 €
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 26-oct.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-02-13T19:29:05+01:00Gener, 2020|Restaurants|0 Comments