QÜALIFICACIÓ: 7,50
TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA
Av. Príncep de Benlloch, 22
AD200 Encamp.
HORARIS
De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,30. Tanca diumenge nit i dilluns
Situat al cor de la parròquia d’Encamp es troba la Borda Vella, un restaurant de muntanya que transmet les sensacions de les antigues cases andorranes. Una parella emprenedora, Gemma Cardona i Jordi Guimó, estan al cap davant des del juny de 2013 d’aquest establiment acollidor i on un pot gaudir de la bona taula. Amb una aposta culinària internacional, mediterrànea i de muntanya, aquest típica borda andorrana treballa amb matèries primeres d’alta qualitat i es poden degustar diversos foies, una deliciosa hamburguesa de Wagyu o unes vieires que transporten al comensal lluny de les muntanyes. La cuina utilitza quasi exclusivament productes ecològics, des dels ous i les carns fins les hortalisses. De la cuina se n’encarrega la Gemma, en elaboracions d’entre els quals destaquen la carn D.O. Andorra, peix i steak tàrtar. La sala, amb una capacitat per a 52 comensals, la dirigeix en Jordi, que també té cura del celler amb unes 140 referències de vins.
Especialitats de la casa
– Amanida de pernil i pedrers d’ànec amb sorbet de gerds i vinagreta de Mòdena: 10,50 €
– Filet de bou amb salsa de foie i tòfona blanca: 21,50 €
– Tataky de llom de salmó amb litxi, pinya i raïm confitats en oli i llet de coco: 16,25 €
– Pota de pop escaldat a la borda amb crema parmentier “a la gallega”: 15,75 €
– Bacallà a baixa temperatura sobre llàgrima de crema de pebrot escalivat, tinta de calamar i fideus de cruixent d’arrò: 17,50 €
– Tatin de pera amb gelat de crema de pinyó reial: 6,25 €
– Menú: 12,75 €
– Vi de la Casa: Honoro Vera Garnatxa de Calatayud, 12,00 €
Serveis
Aire condicionat.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.