BLUE MONKEY/Salou

QÜALIFICACIÓ: 7,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Fussió/Mediterrània i Oriental

ADREÇA

Carrer Barcelona, 36. Salou
43840 Salou.

HORARIS

De 11,00 a 02,00. No tanca.

En ple centre de Salou, ocupant una cantonada de la cruïlla entre el carrer Barcelona i la Via Augusta, se situa el primer Blue Monkey (el segon està a Tarragona) de l’empresari Germán Agra i que dirigeix ​​l’acreditat xef Joaquín Ruíz Oliver. Blue Monkey va començar el 2019, amb el propòsit d’oferir una oferta diferent i global, tant a la carta, enfocada principalment a una cuina de fusió treballant la millor matèria primera, com en la decoració. La idea principal sempre ha estat que menjar-hi sigui una experiència completa de sensacions, en què el comensal se senti com a casa gaudir d’una vetllada llarga amb de l’oferta gastronòmica i amb la cocteleria. El primer que destaca és la seva agradable terrassa a l’aire lliure, ideal per menjar quan el bon temps ho permet. En el seu interior trobem diversos menjadors a més d’una suggerent barra de bar, tot això amb una singular decoració de línia tropical, amb molta vegetació i tocs “vintatge”, destacant les nombroses llums de llàgrimes que pengen de sostre. En una de les parets una curiosa fotografia de Monkey de grans dimensions. A la planta superior un altre menjador privat i una àmplia terrassa amb vistes a l’exterior. L’oferta culinària aborda la fusió de la cuina nacional, tradicional i avantguardista, amb l’oriental, de manera que el comensal pot escollir o combinar en la seva taula unes patates braves o un arròs, amb un sushi o un tàrtar. La carta comprèn els apartats següents: Amanides, tapes, tàrtar, arrossos, peixos, carns, hamburgueses, oriental i postres, sense oblidar alguns plats vegans i sense gluten. El servei està coordinat per Cristina Briceag i el celler és àmplia amb bons vins de les DO tarragonines, riberes, riojas, verdejos i albariños té unes 60 referències.

Especialitats de la casa

-Burrata injectada amb tomàquet cherry confitdo i pesto: 16,00 €

-Trampanojo de rissoto d’ànec amb foie: 14,00 €

-Timbal de garrí a baixa temperatura: 17,00 €

-Steak volcano (maki en tempura amb topping de tartar: 16,00 €

-Arros melos de carxofes amb cloïsses: 17,00 €

-Coulant de xocolata blanca: 6,50 €

-Menú entre setmana: 16,50 €

-Menú cap de setmana: 18,50 €

– Vi de la Casa: Mas de la Pau. DO Montsant, 9,00 €

Serveis

Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 70 comensals. Admet gossos a la terrassa. Accés per a discapacitats.

PREU MITJÀ:

30,00 €

CONTACTE

977 26 06 00

Web

CAPACITAT:

70 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2021-04-06T21:55:49+02:00març, 2021|Uncategorized @ca|0 Comments
Go to Top