ODETTI BISTRO / Escaldes Engordany
Després de conèixer diferents restaurants andorrans, aquest al costat de l’Enoteca del mateix propietari, d’Escaldes Engordany (Andorra), és un dels millors...
Després de conèixer diferents restaurants andorrans, aquest al costat de l’Enoteca del mateix propietari, d’Escaldes Engordany (Andorra), és un dels millors...
Premi a la promoció turística entre Espanya i França de [...]
Cal Pachurri ha reobert aquest mateix estiu i ofereix una carta en format de tapes per compartir, amb una cuina tradicional, mediterrània, de mercat i proximitat.
Els prestigiosos xefs, Xavier Martí “Macarrilla” i Joan Urgellés, des del passat 12 d’abril s’han quedat amb el restaurant El Círcol, de Reus, iniciant conjuntament un nou projecte gastronòmic en un entorn certament emblemàtic de la capital del Baix Camp, en el cor d'una entitat històrica com és El Círcol fundat el 28 de maig del 1852.
Can Costa és un restaurant amb terrassa a 3 metres de la platja de La Pineda (Vila-seca) amb excel•lents tapes marineras, peixos i arrossos. Està entre els millors restaurants de la zona i té molts anys d’història ja que es va inaugurar l’any 1974. Des de llavors ofereix una rica cuina marinera.
Situat al passeig Miramar de Salou, davant del port, ofereix un l’equilibri perfecte: degustar una cuina marinera mentre es gaudeix d’unes excepcionals vistes davant del mar. La seva cuina mediterrània de temporada es basa en una renovada lectura del recetari tradicional, oferint diferents especialitat.
Un cop més, el xef Josep Moreno, amb estrella Michelin (Deliranto), ens sorprèn espectacularment deixant-nos bocabadats, amb un singularíssim nou mini restaurant: Mind & Travel Room, entre el Cook and Travel i el Deliranto, obert aquest any 2021, en el qual ofereix una experiència única. Només 2 taules aïllades per a 4 o 6 comensals cadascú per viure una nova experiència audiovisual i gastronòmica única i aluciant.
CastIllo de Javier, dels germans Recari, va ser fa dècades un bon referent en la restauració de la Capital de la Costa Daurada, però en els últims temps passava per una situació amb més pena que glòria. Afortunadament l'empresari saragossà José Miguel Fernández, bon coneixedor del sector per les seves establiments a Sitges, s'ha proposat en aquest 2021 fer renéixer al restaurant de les seves cendres.
Senzill establiment familiar de Les Garrigues que té una bona cuina tradicional i de proximitat, km. 0 i unes excel·lents entrecots i mitjanes de Insa. Les patates braves tambe superiors! Igualment destaquen els caragols a la llauna, els musclos al vapor, amanides, el bacallà amb fesols del Ganxet, les hamburgueses i pizzes.
Inaugurt el 18 de març de 2021, és el segon restaurant de l'hotel Tancat de Codorniu, propietat d'Ángel Llasera, situat a l'entrada de la finca, fora del recinte tancat. Un edifici nou, ampli, lluminós i envoltat d'un jardí tropical, amb terrassa i piscina allargada a la banda de la nova construcció.