ARZAK | Sant Sebastià-Donostia

ARZAK | Sant Sebastià-Donostia

QÜALIFICACIÓ: 9,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Av. José Elosegui, 273
20015 Sant Sebastià-Donostia.

HORARIS

De 13,30 a 15,30 i de 21,00 a 23,00. Dates de tancament: del 14 de juny l’1 de juliol de al 2020 (ambdós inclosos) / de l’1 al 25 de novembre de al 2020 (ambdós inclosos).

En aquesta casassa construïda el 1897 pels avis de Juan Mari Arzak, per ser celler de vins, taverna i casa d’àpats, trobem un dels restaurants més importants i coneguts d’Espanya (3 estrelles a la Guia Michelin). Des de 1967, i amb el suport de la seva esposa Maite Espina, es va fer càrrec Juan Mari de l’establiment i la seva nova cuina basca d’autor ha aconseguit els més alts guardons, sent considerat com un dels més reconeguts i considerats xefs del país. Des de fa uns anys, la filla Elena comparteix els fogons amb el pare oferint als comensals una cuina d’autor, basca, de investigació, evolució i avantguarda. Magnífic celler amb unes 2.850 referències de vins, a cura de Mariano Rodríguez i José Manuel Hernández. La direcció de sala, amb decoració clàssica/moderna i amb una capacitat per fins a 60 comensals va a càrrec de Kontxi Beobide. 2 varietats de pans, blanc i integral de sègol, d’elaboració amb recepte exclusiva d’artessà flaquer.

Especialitats de la casa

– Txangurro groc:
– Mero en la seva plenitut:
– Dolç mezca:
– :
– :
– :

– Menú degustació: 242,00 €
– :

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

943 27 84 65 – 943 28 55 93

Web

CAPACITAT:

60 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:31:12+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top