ARENA RESTAURANT | Salou

QÜALIFICACIÓ: 7,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Passeig Jaume I, s/n.
43840 Salou.

HORARIS

De 11.00 a 00.00 hores. Obert de Setmana Santa a 14 d’octubre

El restaurant Arena ja ha obert per la temporada del 2021, sota la direcció con sempre de l’Eugeni Serranos, un gran professional de la restauració que porta molts anys en el ofici. Gaudeix d’una molt agradable terrassa, fresqueta i tranquil·la, en vistes a la verdor i les palmeres del principal passeig de Salou, Jaume I, una oferta gastronòmica tradicional per compartir amb immillorable relació qualitat/preu i un amable servei. Es el restaurant de l’Hotel Blaumar (Grup La Boella), en una emblemàtica situació, davant la platja, ofereix una proposta tradicional de tapes i “platillos”, al mateix temps, apetitosa i variada, de productes locals i de temporada. Amb l’objectiu d’estendre la costum local de plats per compartir i el “tapeo” al turisme estranger, planteja una carta de tapes, racions i porcions acompanyada d’un vi, vermut o cervesa. Així mateix, aprofita aquesta proposta per crear petites mostres gastronòmiques creatives per divertir al paladar. Entre l’oferta gastronòmica, que elabora el xef Sergio Ramos, es troben tant opcions vegetarianes, com també alternatives a al·lèrgens i per a celíacs, en una cuina sostenible. Juntament amb un preu molt assequible podem degustar plats mediterranis de la regió, de productes frescos i de proximitat, aconseguint sabors autèntics, naturals i casolans en cada elaboració. Els vins són referències de Tarragona, juntament amb noms reconeguts a escala espanyola com: Rioja, Ribera, Somontano, Rueda, Bierzo i Rías Baixas. Arena vol posar en marxa aquest any 2021 el “Corner Vermut” que vol ser un homenatge a aquesta tan popular beguda a la zona, que comptarà amb una gran varietat, una quinzena, de vermuts de les comarques tarragonines. Un positiu projecte que se suma a les singularitats d’aquest establiment ideal per gaudir d’una bona terrassa per fer el vermut i menjar el que ens ofereix a la carta i podem veure en una vitrina al costat de la barra.

Especialitats i preus:

-Tataki de tonyina “Bluefin” amb verduretes i teriyaki: 18,50€

-Aminada “caprese” amb” burrata” i “pesto”: 6,50€

-Albergínies fregides amb mel de canya: 4,80€

-Terrina de foie a l’Armanyac amb les seves torrades: 14,20€

-Ou de corral trencat amb patates i pernil: 7,90€

-Llom de bacallà al “chutney” de tomàquet i teriyaki: 9,20€

-Fricando de vedella amb bolets: 11,50€

-Pastís de formatge clàssic: 3,90€

-Mini xurros amb xocolata a la tassa (70% de cacau): 3,90€

-Menú del dia: 16,90€

-Menú caps de setmana: 24,00€

Serveis

Aire condicionat. Terrassa per a 72 comensals. Plats vegans, vegetarians i sense gluten.

PREU MITJÀ:

25 €.

CONTACTE

CAPACITAT:

90 comensals al menjador i 70 a la terrassa

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2021-04-21T19:39:50+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top