QÜALIFICACIÓ: 7,50
TIPUS DE CUINA:
Mediterrània
ADREÇA
Moll de Ponent, 1.
03001 Alacant.
HORARIS
De 13,30 a 16,00 i de 20,00 a 24,00 hores. Tanca diumenge nit
El 1998 va néixer el germà petit del restaurant Maestral, anomenat Aldebarán, situat dins del Reial Club de Regates d’Alacant, un mirador obert al mar amb les millors vistes a la badia alacantina, al Castell de Santa Bàrbara i la façana marítima de la ciutat. El restaurant aposta per una cuina mediterrània de qualitat, plena de sabors mariners. L’oferta gastronòmica està liderada per la més àmplia gamma d’arrossos típics alacantins i els tradicionals plats de cuina marinera elaborats amb peix i marisc portats des de les llotges d’Alacant i Santa Pola. La decoració del menjador és marinera, nàutica. Té una capacitat per uns 270 comensals. La carta de vins ofereix un centenar de referències.
Especialitats de la casa
– Amanida de bacallà i moixama amb fons d’escalivada: 8,60 €
– Arròs de sípia, cloïsses, carxofes, faves i alls tendres: 15,75 €
– Caldereta de caçó amb broqueta de mol·luscs: 14,00 €
– Milfulls farcit de crema: 5,66 €
– :
– :
– :
– :
– Vi de la Casa: Bodegas Heretat de Cesilia, 17,00 €
Serveis
, , , , ,
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.