QÜALIFICACIÓ: 9,25
TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA
Av. Tibidabo, 1
08035 Barcelona.
HORARIS
De 13:30 a 15:00 i de 20:30 a 22:00. Obert tots els días del any
De la mà del Xef Jordi Cruz va ser guardonat como a millor restaurant 2011 per l’acadèmia catalana de gastronomia. Se situa a les faldilles del Tibidabo, una de les muntanyes que presideix la ciutat de Barcelona, i al costat d’una vella vila rehabilitada com a petit hotel de luxe. Jordi Cruz ofereix la seva singular cuina mediterrània d’autor, amb un toc d’innovació i creativitat. Disposa d’un important celler en el qual es guarden de més de 1.700 referències, a cura dels sommeliers: Ricardo y Caroline. Dirigeix la sala Pablo Sacerdotte. Disposa de 2 varietats de pa d’elaboració pròpia, blanc i integral amb llavors. Té 3 estrelles a la Guia Michelin.
Especialitats de la casa
– Taco de foie gras amb molles de mole i gelat de blat de moro:
– Bullabessa de gamba infusionada:
– Anguila rostida-fum de faig i wasabi, pinyons carbonara amb clara de parmesà-crestes de gall i tòfona blanca:
– Rap rostit, guisat de les seves pròpies pells-alls guisats i fermentats:
– Carns de xai rostides-crues i dessecades amb compota d’alls:
– :
– Menú “ABaC Nuestra tradición”: 180,00 €
– Gran “ABaC Nuestra vanguardia”: 210,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €
Serveis
, , , , ,
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.