8 RESTAURANT | Reus

8 RESTAURANT | Reus

QÜALIFICACIÓ: 7,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Marinera

ADREÇA

Obert d’Octubre a Juny: Raval de Sant Pere, 19 Reus
43201 Reus.

HORARIS

De 13,00 a 15.30 i de 20,00 a 23 hores. 3 salons. Llar de foc. Terressa. Aire condicionat. Tanca diumenge nit i dilluns i els dies 25, 26, 31 de desembre i 1 i 6 de gener

En Joan Pere disposava d’un ampli local en el primer pis del seu establiment Lizarran, al Raval de Sant Pere de Reus i, degudament habilitat com a menjador, sería l’espai que a partir de l’octubre del 2014 ve oferint la bona cuina marinera, de mercat i de temporada i d’arrossos. Des de l’interior del Lizarran, a través d’unes escales accedim al 8 Restaurant que gaudeix de dos amplis salons d’una singular decoració de temàtica marinera i que tenen una capacitat per fins a un centenar de comensals; les sales estan dirigit per en Franki, un gran professional. El celler té unes 50 referències, tenint cura especial amb els vins de proximitat i ecològics. Origen del nom del restaurant es remunta anys enrere amb l’apertura de l’establiment Peixateries 8; emplaçat a la plaça Peixateries especialitzat amb peix i marisc arribat directament dels mercats i llotges més properes. Com que aquest restaurant a l’aire lliure està totalment ubicat a l’exterior, només esta obert de juny a mitjans d’octubre, per les nits. I així, en el 8 Restaurant es pot seguir donant servei als clients d’estiu, la resta de l’any, en un espai modernista i modern alhora, i incorporar arrossos i productes de temporada. Cal tenir en compte les suggeriments del dia que se sumen diàriament a la carta i que també incorporen plats de la cuina tradicional catalana de les nostres àvies, com el canalons casolans amb beixamel, carn d’olla amb escorregut, etc. I molt especialment, cal deixar un racó per l’hora de les postres, ja que l’oferta del carret de rebosteria casera és esplèndida. Bunyols de bacallà trufats, 14,00; musclos “bravos”, 10,00; ou mig cuit, moniato, calçot i vieira, 14,00; arròs fosc amb costella i sípia, 16,00; pota de pop amb trinxat de patata i all cremat, 16,95; peix al forn amb patates i ceba, 18,00; garrí confitat 24 hores amb poma i cardamón, 18,00; cua de bou guisada al vermut Yzaguirre, 16,00; pinya colada amb llimona, 4,95; couland de xocolata amb el seu gelat, 4,95; carret de postres, 4,95.

Especialitats de la casa

– Bunyols de bacallà trufats: 14,00 €
– Musclos “bravos”: 10,00 €
– Ou mig cuit, moniato, calçot i vieira: 14,00 €
– Arròs fosc amb costella i sípia: 16,00 €
– Pota de pop amb trinxat de patata i all cremat: 16,95 €
– Carret de postres: 4,95 €

– :
– :

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

633 53 33 48

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-09-12T14:29:12+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top