4 GATS | Barcelona

4 GATS | Barcelona

QÜALIFICACIÓ: 7,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Carrer Montsió, 3
08002 Barcelona, Barcelona.

HORARIS

De 8,00 a 01.00 hores. No tanca

Restaurants_4 GATS _Barcelona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISADINERS CLUB

Situat a pocs metres del Portal de l’Àngel i mantenint la mateixa ubicació des de la seva obertura, la Casa Martí, edifici modernista de l’arquitecte Puig i Cadafalch, aquest emblemàtic restaurant va obrir les seves portes per primera vegada el dia 12 de Juny de 1897 i des d’aquell dia es troba profundament lligat a la cultural i la història de la Ciutat Comtal. El seu fundador, Pere Romeu, pretenia crear una adaptació del cabaret parisenc ‘Le Chat Noir’, establiment en què Romeu va treballar i va abandonar amb la idea d’obrir una rèplica a Barcelona. Aviat es va convertir ràpidament en un espai de tertúlia, espectacles i exposicions artístiques i intel·lectuals. Dins d’un ambient pintoresc que trencava les tendències de l’època, va reunir grans personalitats del món de l’art, entre els quals destaquen Pablo Picasso i Ramon Cases. Tots dos pintors van freqüentar la taverna amb especial afany, deixant darrere obres que avui dia es poden apreciar a la Sala Gran del restaurant. El 1903 l’establiment es va veure obligat a baixar la persiana, que no tornaria a aixecar fins a finals dels 70. Símbol històric barceloní, l’any 2015, 4 Gats va ser declarat establiment emblemàtic de Barcelona. L’esforç realitzat per conservar l’espai i la memòria del local ha estat important i els resultats continuen sent molt satisfactoris. Després més de 100 anys d’història es manté com un referent cultural i d’història viva a Barcelona, on es pot encara compartir l’espai freqüentat per grans personalitats de l’art català i espanyol. Actualment és propietat del Grup Ferré. Manté la decoració històrica el modernisme barceloní i en les seves 3 sales ofereix cuina mediterrània. La capacitat és per a un centenar de comensals. A destacar l’extens horari (de 08,00 a 01,00). Tots els plats es preparen amb productes de proximitat.

– Ravioli de carabassa amb salsa de formatge de cabra al Martini blanc i ceba caramel·litzada a l’Oporto 15,50 €
– Ous de corral estavellats amb gules i gambes vermelles a l’estil del nord 15,50 €
– Esquena de be D.O. Navarra confitada a baixa temperatura (7 hores) amb mel, sàlvia, reducció del seu suc i patates fornera 25,00 €
– Suquet de rap del Mediterrani, cloïsses, musclos i gamba vermella amb gnocchis de patata casolans i picada empordanesa 26,00 €
– Rellom de vedella del Pirineus amb formatge brie trufado i la seva crema amb puré de patates violeta i mini pebrots a la graella amb escates de sal vermella d’Hawaii 29,00 €
– Explosió de cafè arábico i or 8,50 €
– Menú: 16,97 €
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 04-gen.-17

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-02-13T19:27:46+01:00Gener, 2020|Restaurants|0 Comments