Entre els molts atractius de Salou està la seva gastronomia. Com degustar en l’original restaurant O Mar, ja que representa una cova submarina, una rica mariscada.

Situat en una de les seves avingudes més transitades del centre de la capital de la Costa Daurada (Carles Buigas, 29), també ofereix bons arrossos.

La línia gastronòmica de l’establiment es basa en la cuina tradicional mediterrània, sensse oblidar les carns, ben elaborada pel xef Tihomir. Té una agradable terrassa a la zona de vianants davant l’establiment.

Propietat de Luis Sauras, es va inaugurar l’any 2011. Dirigeix ​​la sala, que té una capacitat per a uns 60 comensals, Cristina Briceag, que també exerceix de sommelier, cuidant un celler amb unes 40 referències. El vi de la casa és El convidat, 10,50.

Entre altres especialitats també podem destacar: ostres de Delta de l’Ebre (6 u.), 19,90; cloïsses a la marinera, 15,00; gambes vermelles de la costa a la sal (8 u.) 24,00; tàrtar de tonyina Balfegó amb sorbet de bergamota, 21,00; graellada de peix i marisc, 27,90; romasquet de calamar de potera amb gambes, musclos i cloïsses, 21,50; arròs caldós o melós amb llamàntol, 24,90; paella d’arròs vermell amb gambes vermelles, 18,50; rap a la marinera, 21,50; orada salvatge a la sal amb cítrics i gingebre, 16,90; mariscades, 39,90, 75,00 i 130,00; “chuletón” de rossa gallega de 500 grs., 25,00; confit d’ànec a l’forn amb Pedro Ximénez, 16,50; tiramisú, 5,50; pastís “tatin” de poma amb gelat de vainilla, 5,90; mel amb mató, 5,50. Menú arrossos i més (migdia), 18,50 i el Menú O Mar, 22,90. (Tots els preus són sense iva).

 

Av. Carles Buigas, 29. (43840) Salou. Tel .: 977.383 998. Horari: d’1 maig a 30 setembre obert tots els dies de 13:00 a 00:00 h. d’1 d’octubre a 7 gener: obert de dimarts a diumenge de 13 a 16 i de 20 a 23:30 h. Tancament anual: de 8 gener a 15 febrer. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. [email protected] www.omarrestaurant.com